Znamo da ste aktivni čak i kroz zimu jer, nažalost, ni ona nije više onakva kakvom ju pamtimo otprije 20-ak godina, pa čak i 10-ak godina unazad. Stoga, za najavu proljeća i aktivne biciklističke sezone, red je počastiti se jednim pravim MTB izletom – i to na Rabu.

 

Udruženim snagama, ekipa iz tri firme – Promotiv Travel Outdoor iz Rijeke, Ride Croatia iz Zagreba i eBike.Pedal iz Kutine, sad već drugu godinu zaredom organiziraju pravu MTB poslasticu kako biste sebe i svoje bicikle probudili iz zimskog sna.

Otok Rab nazivaju otokom sreće, a organizatori bi dodali i naziv – Raj za bicikliranje!

Različite konfiguracije biciklističkih staza – od makadamskih požarnih puteva do strmih kamenih “singlića“, očekuju vas  na dvodnevnoj vikend avanturi, 21. i 22. ožujka. A bit će i nešto laganijih biciklističkih staza za opuštanje između uzbuđenja.

Izlet je okarakteriziran kao brdsko-biciklistički, stoga ne očekujte baš laganu vožnjicu po ravnicama – ljubitelji adrenalina sigurno će doći na svoje.

 

Cijene obuhvaćaju organizirani prijevoz te noćenje s doručkom u lijepoj apartmanskoj kući u srcu Raba. Cijena polazaka iz Zagreba organiziranim prijevozom iznosi 750 kuna, a iz Rijeke 590 kuna. U slučaju dolaska vlastitim prijevozom, javite se organizatoru.

 

Ukoliko još niste izbrusili svoju bike formu, a ipak želite biciklirati po Rabu s ovom ekipom – nema problema! eBike.pedal osigurava najam pet elektro-bicikala po cijeni od 500 kuna za dvodnenu vožnju. Vaše je samo pojaviti se, e-bicikli vas čekaju spremni za vožnju!

Osim bicikliranja, organizatori garantiraju dobru zabavu i druženje jer biciklisti, kao i sportaši generalno, posebna su sorta ljudi koji kliknu na prvu.

 

Više informacija o izletu i prijavama

 

PR