Unazad nekoliko godina, Novi Marof ima provjereni recept za originalni doček Nove godine – dnevnu verziju najluđeg dana u godini! Naime, ondje se Nova čeka nešto ranije, točno u podne. A da bi cijeli događaj bio još luđi i drugačiji, prijavi se za Zimski ŠIC NA BIC #2 i na doček dođi na dva kotača.

 

Mnogi ljudi koriste bicikl tijekom cijele godine, pa zašto ne iskušati kako je to na ovakvom događaju. Ova idealna prilika za probnu vožnju u hladnim zimskim uvjetima (ako budu hladni), sad se pruža već drugi put na 31. prosinca.

Okupljanje u gradskom Centru za društvene aktivnosti i nezavisnu kulturu “Stara škola”, predviđeno je za devet sati. Ondje možeš obaviti pregled bicikla, zagrijati se uz topli čaj i preuzeti svoju majicu.

Start u režiji organizatora MZM-a, bit će u 10 sati iz Novog Marofa. Ruta nadalje je Grana – Gornje Makojišće – Mađarevo – Krč – Remetinec. Tih samo 10 kilometara preko pet malih bregova, završit će ponovno u Marofu u 11 sati.

 

Nakon lagane vožnje novomarofskom okolicom, na cilju, na terasi KC-a “Ivan Rabuzin” očekuje te fotografiranje i obrok. Također, zabava je zagarantirana uz odličnu svirku, bogatu ugostiteljsku ponudu, Motomrazove i tombolu. Točno u podne slijedi doček uz puštanje balona koji nose tvoje dobre želje.

Ovdje se možeš zabavljati do 14 sati, a potom nastaviti zabavu u brojnim ugostiteljskim objektima grada i pričekati neki večernji doček. Za spavanje i potpuni odmor Turistička zajednica Grada Novog Marofa, preporučuje kuće za odmor u okruženju grada koje će oduševiti svakoga.

 

FB EVENT Zimski ŠIC NA BIC #2

PRIJAVE

FB EVENT Doček Nove godine u PODNE

 

Piše: Martina Maloča
Foto i video: MZM