Rural Escape Tours poziva te na još jedno pedaliranje pitomim obroncima Bilogore – Predbožićni Bilogora Bike Izazov. Ovaj je put, u vožnju očuvanom prirodom i seoskim okruženjem, uključen i posjet Adventu u Bjelovaru. Jer kakav bi to bio (pred)božićni đir bez mirisa cimeta i kuhanog vina koji je obavio centar grada.

 

Organizator je za 15. prosinac, u blagdanskom raspoloženju, za tebe snizio cijene. I ovaj je put, polazišna točka u nedjelju u devet sati, izletište Vrata Bilogore – jedna je od najviših točaka otkud pogled seže sve do Sljemena i Kalnika, preko Medvednice i Ivančice. Nakon upoznavanja sa ciklo-vodičem, kreće se na rutu kombiniranu od asfalta i makadama. Vozit će se 35 do 40 kilometara, rutom Svijetle pruge – Veliko Trojstvo – Grginac – Bjelovar – Tomaš – Romska kuća uz povratak na Vrata Bilogore.

Sad smo već naučili da su Svijetle pruge zapravo park skulptura, protegnut dužinom od četiri kilometra uz rub šumske ceste. Prije kraja, sad se već tradicionalno posjećuje Romska kuća, gdje ćeš degustirati rakiju – ovaj put od lavande. Nakon ovog aperitiva, slijedi povratak na Vrata Bilogore i ručak.

Ukoliko dođeš vlastitim biciklom, za ovu priliku kotizacija je 140 kuna. MTB u odgovarajućoj veličini možeš i unajmiti, a snižena blagdanska cijena aranžmana s biciklom sad je 245 kuna.

Kao i uvijek, nikamo bez kacige (koju možeš dobiti i na licu mjesta) i boce vode, a na sebe navuci toplu i nepromočivu odjeću.

Požuri s prijavama jer, iako traju do 12. prosinca, ponuda je ograničena. Stoga, rezerviraj svoje mjesto i kao pravi “eskejpovac“, provedi/posjeti Advent na originalan, biciklistički način!

Za detalje programa i rezervacije javi se na info@ruralescapetours.com.

 

FB STRANICA

 

PR