Još jedna blagdanska utrka upisuje se u kalendar, a dovoljno kratka, rekreativna i otkačena, da bude primjerena za svakoga. Atletski klub Koprivnica u sklopu Koprivničke bajke, organizira prvu Robin – Štefanjsku večernju utrku grada Koprivnice.

Ovaj veseli sportski događaj fino će te zagrijati, a na tebi je samo da se pojaviš u tenisicama i božićnom izdanju.

Utrka je zabavnog i rekreativnog karaktera. Stoga su pozivani svi zainteresirani sportaši, ali i građani svih uzrasta da se, u četvrtak 26. prosinca pridruže ovom događaju u što otkačenijem izdanju. Staza dužine četiri kilometra vodit će male i velike trkačice i trkače najužim središtem grada.

Osim troje najbržih, nagrađivat će se i najmlađi i najstariji sudionik utrke, potom najotkačenije božićno-maskirani sudionik, te oni koji taj dan slave imendan. Znači, svi Štefovi i Štefice na stazi. Za sve sudionike osigurane su svjetleće neon-narukvice i čaj.

Start utrke je na Zrinskom trgu u 18 sati, dok se besplatne prijave mogu obaviti putem e-mail adrese atletski.klub.koprivnica@gmail.com ili na dan utrke od 17 sati, prilikom podizanja startnog broja. Nakon utrke slijede pjesma i ples uz tamburašku večer.

FB EVENT

 

 

PR
Foto: AK Koprivnica